Rydning har vært i bilmarkedet lokalt i Lenvik siden så langt tilbake som 80-tallet, og har som et litt mindre verksted alltid forsøkt være bemøtende og kundefokusert med det mål for øyet å kunne hjelpe til på de fleste områder med motorkjøretøy. Hos oss møter du en markedsmessig variert blanding av mennesker. Mennesker du har møtt i alle tidligere år når du har levert ditt kjøretøy til reparasjon. Og nye, yngre og fremadstormende personer som tilfører ny kunnskap og nye ideer. Alle med samme grunnmuren med kundebehandling og service som vi i Rydning Bilteam er kjent for- og veldig stolte av.


I et marked der mange verksteder begynner bli veldig ensidig fokusert, spesialisert og automatisert står vi i Rydning Bilteam som et merke uavhengig og stadig utviklende verksted som dekker mange områder innen motorverksted. Som et Mekonomen verksted som er autorisert for personbil, varebil og bobil strekker vi oss over et vidt spekter, noe som tillater oss å hjelpe deg som kunde med det meste innen verkstedkategorien ettersom vi ikke er ensidig eller spesialisert og bundet av et spesielt merke eller område.


Vi tror at ved å til enhver tid strekke oss litt lenger og hjelpe våre kunder med deres motor- og kjøretøy vil vi alltid kunne tilby tjenester supportert av mennesker du kjenner i et marked der alt begynner bli alt for stort, upersonlig og automatisert.


Velkommen til Rydning Bilteam! Spør oss - Vi hjelper deg alltid om vi kan!